diumenge, 31 de juliol del 2011

FENT MALETES ... SNIF!

La setmana ha passat especialment ràpida, amb en Ramon i en Ricard hem voltat per Manhattan i Brooklyn, hem sortit a sopar, hem fet alguna compra, hem anat al MOMA i els hem ensenyat bastant a fons Brooklyn, el nostre barri d'adopció. Ahir al matí ens vam acomiadar d'ells provisionalment perquè el dilluns ens retrobem a Las Vegas per fer una setmaneta junts de vacances per la zona oest dels EEUU.

Ara que ja estem de cap de setmana estem inmersos en fer maletes, i clar, això vol dir que marxem de NYC, que deixem el pis ... en definitiva que l'aventura  newyorker està arribant a la seva fi. Sé que els que em llegiu pensareu que tinc molta cara de "queixar-me" després d'estar a NYC desde l'1 de maig i que encara em queden tres setmanes de vacances i que, fins i tot, torno a New York quatre dies per acabar d'acomiadar-me de la ciutat, dels amics ... però la sensació que s'està acabant aquesta etapa tan fantàstica em/ens produeix una mena d'estat melancòlic però al mateix temps d'alegria per començar un viatge durant 19 dies per altres estats del país i sobretot, per tornar a casa nostra i veure a la familia i als amics després de gairebé quatre mesos de contacte només virtual o telefònic, gràcies a Sant Skype.

Tristos-contents, ahir abans de (l'últim) sopar
a Park Slope
Doncs com anava dient, des d'ahir a la tarda estem començant a fer maletes, i no ha estat fàcil, més aviat a estat estressant i esgotador. Hem tingut que fer tres tipus de maletes, unes per emportar-nos de viatge per la costa Oest, Chicago, Boston i Cape Code, unes altres amb roba i altres estris que no necessitem pel viatge i que deixarem a NYC a casa dels nostres amics Carlos i Mónica (ells dos són uns altres àngels de la guarda a la nostra ciutat d'adopció ja que apart de tractar-nos com reis, ens deixen casa seva per estar els últims dies a NYC abans de tornar a Barcelona). I finalment ha aparegut una tercera categoria de maleta formada per totes les compres que hem anat fent a la ciutat, més els apunts i llibres d'anglès, catàlegs, objectes varis, records ... en definitiva, hem anat recollint com formiguetes i ara per marxar no teníem espai a cap maleta per posar-ho ... solució, per 80 dòlars hem comprat una maleta (moníssima) adicional ... tornarem a Barcelona carregats com burros i portarem més maletes que la Piquer ... però és el que té viure tres mesos a la capital del món, encara que no vulguis acabes acumulant compres i no es qüestió de deixar-nos res aquí, no? ... O si??  Pensant una mica, si comptem el preu de la maleta extra, més el càrrec d'American Airlines per segona maleta a facturar més l'estrés que tenim des d'ahir a la tarda ... potser el millor hagués estat deixar cosetes davant de casa i que algú les aprofités ... de fet, hem fet això amb uns texans vells i unes bambes esportives d'en Pere i en cinc minuts ja no hi eren ... són ben raros aquests americans.

Sigui com sigui, hem aconseguit tancar les 5 maletes i ara mateix preparem un soparet informal a casa amb uns quants amics per celebrar (?) que marxem dilluns ... i si, amb pena, però contents, feliços pero tristos ens pendrem unes ampolletes de vi i de cava i brindarem perquè aviat tornem a New York ... i qui sap ... potser hi tornem abans del què ens imaginem.

La nostra petita aportació a les
paradetes del dissabte
a Park Slope

2 comentaris:

  1. Així que esteu tan integrats que també vau fer paradeta de dissabte jajaja.....és un muntatge o realment la vau fer per vendre les bambes i els texans? jeje... no us imagino a la porta de casa..... fins aviat i bon viatge, xatos!
    Txiqui

    ResponElimina
  2. Ja, ja . És real, vam deixar uns texans i unes bambes davant de casa però gratis, a la tornada de donar un volt ja no hi eren, ja veus, ben integrats! Je, je Miquel i Pere

    ResponElimina