Sopant amb la Marta, en Ricard i en Ramon al Sea de Williamsburg |
Però lluny de posar-nos tristos apurem aquests dies per continuar exprimint tot el que ens ofereix NYC i a més ho fem amb la bona companyia d'en Ramon i en Ricard, que ens han visitat desde BCN. Aquests darrers dies han estat una mica atrafegats, apart de passejar per la ciutat que mai ens avorreix, hem aprofitat per anar a passar un dia a Connecticut convidats per la Virginia, l'amiga d'intercanvi d'en Pere, i hem descobert una zona preciosa, a menys d'una hora de New York, amb paisatges de boscos espectaculars i sobretot, unes mansions encara més espectaculars on viuen nordamericans amb uns ingressos més alts que el PIB anual d'algun país africà i crec que fins i tot europeu.
Les fotos d'Ai Wei Wei |
Aquesta setmana amb temperatures oscilants entre el foc de l'infern i la pluja de tardor, estem aprofitant per voltar una miqueta més per Brooklyn i veure l'skyline de Manhattan de dia i de nit a la vora del East River, amb l'excusa de portar-hi als nostres convidats, i també per repetir restaurants que ens han agradat, com el "Sea" de Williamsburg o descobrir-ne de nous com una famosa i amagada hamburgueseria situada, mig il·legalment, darrera d'una cortina als baixos de l'hotel Meridien del 56 St entre la 5 i la 6 Ave de Manhattan. Els newyorkers diuen que és on es mengen les millors hamburgueses de New York ... la veritat a mi, em semblen gairebé totes iguals.
Manhattan de nit, desde Williamsburg |
I així entretinguts, amb sopars, cerveses amb amics i visitant encara zones de New York desconegudes comencem a pensar amb les maletes i anem descomptant els dies del calendari ... tot i que sembla que fós ahir que vam arribar a la ciutat per passar-hi tres mesos ... que ràpid passa tot "lo" bò.