dissabte, 7 de maig del 2011

CINC

Ara mateix que estic prenent el primer vinet de califòrnia (comprat a una vinoteca força bona a la 5a Av. apropet de casa nostra) i que fa també 5 dies que estem en aquesta ciutat, crec que toca fer un primer balanç (positiu i negatiu) de l'aventura. Sobretot m'agradaria descriure impressions viscudes durant aquests dies ... alguna cosa semblant al "algú ho havia de dir" del Polònia ... només que en aquest cas no és el Tardà ni el seu imitador, sinó un servidor de vostès el que expressa les seves "reflexions"

Dit això, i per "celebrar" els primers 5 dies, amb el vinet comprat a la 5a Av ... aquí teniu les 5 "sentències" ... per tots els gustos:


Les dolentes

  1. Els cambrers i dependents de les botigues de Chelsea són molt antipàtics
  2. New york és sorollós ... molt sorollòs
  3. No entenc gairebé res de l'anglès newyorker, només amb molta atenció i si em parlen poc a poc, pillo alguna cosa (sort del Pere!!) ... help!!
  4. No m'agrada anar en metro .... i aqui me'n faig un fart (y lo que me queda!)
  5. Ténen l'aire acondicionat massa fort ... tinc fred

Les bones
  1. Ningú mira a ningú, tothom va vestit com li dona la gana. He vist estilismes totalment diferents i impossibles, i el més curiós, molts m'agraden
  2. M'encanta  Brooklyn i el barri de Park Slope on tenim l'apartament, és tranquil, agradable i Prospect Park està a dues passes per poder passejar, pendre el sol, fer picnic
  3. Encara ara miro extasiat els gratacels de Manhattan i em sento petit-petit i no em crec que estic aquí
  4. En general, la gent és molt amable ... tenint en compte que és una ciutat grandíssissima 
  5. Al super tenen moltíssima verdura i fruita fresca .... Visca la dieta mediterrànea a NY!
En definitiva ... tot i els 5 primers breus ... ratifico, certifico i confirmo que 

I LOVE NEW YORK