dilluns, 28 de març del 2011

ANGLÈS II


Ja he acabat (i amb nota! ... que no sigui dit!) el meu trimestre d’anglès al IEN. Amb aquest curs he aconseguit complir un dels preàmbuls del viatge a NY, o sigui, intentar refrescar alguna cosa de l’idioma de Shakespeare, Lady Di i Amy Winehouse i sobretot tornar a agafar l’hàbit d’estudiar com un col·legial d’EGB (perdó, ara és primària i ESO, no?).
Aquesta primera etapa de reinici d’estudis té una segona part ... amb canvi d’ubicació, de BCN a NY ... Ara toca doncs buscar algun lloc per poder estudiar anglès “in situ” ... Gràcies al Sant Google és relativament fàcil localitzar acadèmies, universitats, centres d’idiomes i altres entitats que organitzen cursos d’anglès ... però en un món amb tanta d’informació, amb tantes dades i tant variades ... fa que t’envolti una bacanal informativa que et fa sentir més perdut que un lloro al pol nord. Pel cap no paren de ballar dòlars, carrers, noms d’acadèmies, parades de metro, horaris, nacionalitats dels alumnes, aules, opinions d’alumnes .... boom-boom-boom!!
Del que si m’he adonat és que als USA no s’estan per tonteries, si vols estudiar (encara que sigui menys de 18 hores a la setmana, com és el meu cas) no existeix la possibilitat d’anar a classe “només” un parell de dies a la setmana com he fet fins ara ... si vull fer qualsevol curs tinc horari de matí o de tarda ... però amb un mínim de 3 hores diàries de classe .... grrrr.
Comencen els dubtes, si faig el curs de matí tindré que aixecar-me cada dia a les 6 per poder estar a Manhattan a les 8.30 ... això vol dir anar a dormir d’hora i això NO ho vull ... fer un kit-kat com cal no pot ser més dur que el dia a dia a BCN ... per tant, opció descartada ... escolliré (on sigui!) horari de tarda, una tarda que a NY sembla ser que comença a la 1 o les 2 del migdia ... almenys aquest horari em permetrà fer alguna activitat nocturna i tenir temps lliure de dia ... així doncs, esmorzaré bé, dinaré un hot-dog a les 12 i cap a classe ... on? ... Who knows!