dimarts, 23 d’agost del 2011

THANK YOU NEW YORK ... THANK YOU NEWYORKERS

Últimes hores a NY ... tic-tac-tic-tac

En unes horetes estarem al JFK agafant el vol de tornada a casa i donarem per finalitzada l'aventura americana. Amb una mica de ressaca (ahir sen's van fer les tres al Lower East Side entre gintònics, vinet i cerveses) i una mica a contrarellotge (encara tenim un dinar de despedida) tenim les maletes mig fetes, el taxi demanat, el passaport apunt ... però encara ens queda mig dia per disfrutar de les últimes hores a la capital del món. Desde que hem tornat a NY del viatge pels USA no hem parat de veuren's amb els amics (els que no estan de vacances!!!), per acomiadar-nos i  sobretot per agrair-los la seva hospitalitat, sense l'acollida que hem tingut de tots ells la nostra estada a la ciutat hauria estat molt diferent i sobretot, segurament, molt pitjor. Així doncs, no podem fer més que dir THANK YOU especialment a la Monica i el Carlos, al Javier i el Francisco, a la Virginia, la Nancy, la Maria i la Haruyo, a la Cristina i el Carlos, a la Mònica 2, a l'Elga i el Miguel, a la Daniela i el Marcos, a la Ceci, a la Marta "Mar Salá", al Felipe i l'Evaristo ... i a molts altres newyorkers que ens han acollit més que bé i de veritat ens han fet sentir com a casa.

Els nostres newyorkers ... No hi són tots ... però gairebé
Aquests últims dies, apart de quedar amb els amics, estem passejant per la ciutat, fem algunes compres d'última hora però sobretot caminem per Manhattan remirant els edificis i l'ambient que ja ens és totalment familiar i que trobarem tant a faltar ... però perquè negar-ho, també tenim ganes de tornar a Barcelona, d'abraçar a la familia, de veure als amics ... en definitiva de tornar a la normalitat però amb el cap ple d'ítems de New York, amb mil experiències viscudes que mai oblidarem, amb la satisfacció de que l'estada ha sortit molt millor del que esperàvem i amb la seguretat que ara apart dels amics de Barcelona, tenim un bon grupet a NY que intentarem de totes-totes mantenir tot i la distància i ... qui sap, potser abans del que ens pensem els veurem, a Barcelona, a New York o a qualsevol altre ciutat on el destí ens porti ... de moment però ....


GOODBYE NEW YORK ... HOLA BARCELONA

6 comentaris:

  1. Ja tenim ganes que ens expliqueu coses de l'experiència d'estar 4 mesos lluny de casa.
    Txiqui

    ResponElimina
  2. Amb ganes de retrobar-te, Miquel, encara que sigui a l'entorn laboral!!!

    ResponElimina
  3. Vaig seguir la teva experiència com a neoyorquí... He de dir que has fet tornar l'estima que li tenía a aquesta ciutat... Moltès graciès per compartir tot aixó amb la gent... Espero que ará que tornis, poder veuret i fer-te una abraçada... Abel (el mèxica) a tothom, demano disculpas si hi han faltas ortográfiques)

    ResponElimina
  4. Miquel...! que rápido que ha pasado.... jolines.... pero como dice tu amigo mejicano, nos has hecho vivir con tu blog, un poquito de NY!!!! lo vamos ha echar de menos eh????
    guapo nos vemos por aki en la Dipu!!!
    muak
    Raquel

    ResponElimina
  5. Gràcies Miquel, per fer-nos-ho passar tan bé amb totes els vostres relats de les vostres vivències!!!
    Ja tenim ganes de veure't!

    Mati

    ResponElimina
  6. Benvingut Miquel!!! Amb moltes ganes de tenir-te per la segona planta de l'edifici 14!!!

    ResponElimina